ЖИТТЯ

Погода на 27 червня: у Переяславі буде 22 градуси

У Переяславі буде переважно сонячно. Максимальна температура – 22 градуси.

У вівторок, 27 червня, у  Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 12 градусів тепла. Максимальна після обіду – 22 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 50 та 93 відсотками протягом доби. Тривалість дня 27 червня – 16 годин 21 хвилини. Завтра день буде такий самий за тривалістю, як і сьогоднішній. Світанок настане о 4:44, а захід – о 21:9.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1961 році – 32,7 градуса тепла, а найнижчу в 1929-му – 7,8 градуса тепла.

Народні прикмети:

27 червня відзначається день пам’яті святого пророка Єлисея. Наші пращури боялися дощу в цей день, оскільки він обіцяв ще сім тижнів негоди. Прогнозувати погоду у цей день могла і риба: якщо вона грає в річці – вночі може бути гроза.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору