ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте дієтичні морквяно-яблучні сирники

Морквяно-яблучні сирники – корисний та смачний десерт. Спробуйте приготувати.

Яблучно-морквяні сирники – це поживний і водночас дієтичний та низькокалорійний сніданок. У ньому зібрані корисні продукти для здорового харчування: сир, морква, яблука, а приготувати такі фруктові сирники дуже просто. Існує безліч рецептів цієї страви, від класичних до солоних. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 250 г сиру
  • 4 столові ложки манки
  • 2 яєчні білки
  • 2 яблука
  • 1 морквина
  • 2 столові ложки цукру
  • кориця за смаком

Приготування:

  1. Почистіть моркву і яблука.
  2. Натріть їх на грубій тертці та перемішайте.
  3. Додайте до них сир, суху манку та корицю з цукром і перемішайте.
  4. Яєчні білки збийте у піну та додайте у сирну масу. Додавайте піну у 2-3 заходи.
  5. Застелить деко пергаментним папером. Сформуйте з творожної маси сирники.
  6. Випікайте їх при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.
  7. Спечені сирники полийте за смаком ніжною сметаною.

Перед подачею можна додати будь-які фрукти, горіхи, сухофрукти, цукати – за смаком.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору