Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте меренговий рулет

Меренговий рулет – повітряний і неймовірно смачний десерт. Спробуйте приготувати.

Меренговий рулет – це дивовижний десерт, який готується з ніжної меренги, солодкого крему і яскравого фруктового декору. Такий смаколик готується з доступних інгредієнтів, має вишуканий вигляд і чудово прикрасить навіть святковий стіл. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Приготування крему:

  1. Відокремте білки від жовтків.
  2. Змішайте просіяне борошно з молоком, а жовтки – з цукром.
  3. Влийте тепле молоко в жовтки, перемішайте та проваріть суміш на маленькому вогні до загустіння.
  4. Дайте крему трохи охолонути, додайте вершкове масло та збийте.

Приготування меренгового рулету:

  1. Збийте у пишну піну білки з цукровою пудрою. Додайте до них крохмаль і оцет, обережно перемішайте.
  2. Викладіть масу рівним шаром завтовшки 1-1,5 см на пергамент, попередньо змащений вершковим маслом. Поставте рулет у духовку на 25 хвилин на 180 градусів.
  3. Трохи охолодіть меренгу, змастіть кремом.
  4. Згорніть рулет і залиште його на 2 години в холодильнику.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.