ЖИТТЯ

У Переяславі затримали зловмисника, який побив та пограбував чоловіка

У Переяславі зловмисник побив та пограбував чоловіка. Його затримали.

26 червня у Переяславі зловмисник побив чоловіка та викрав його велосипед. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Бориспільського районного управління ГУНП в Київській області.

Відомо, що 24-річний правопорушник наніс місцевому жителю Переяслава тілесні ушкодження та відкрито заволодів його велосипедом. В подальшому поклав крадене у автомобіль та зник з місця події. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника. Викрадений велосипед вилучили та повернуть власнику.

Слідчі, за процесуальним керівництвом Переяславського відділу Бориспільської окружної прокуратури, повідомили чоловіку про підозру за грабіж, скоєний в умовах воєнного стану за ч. 4 ст. 186 ККУ (Грабіж вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану. Карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років).

Нагадаємо, що 28 червня у Переяславі жінка поскаржилася, що сусідка покропила отрутою її насадження. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору