ЖИТТЯ

На Переяславщині Renault та комбайн потрапили у ДТП, а “знахар” викрав у жінки золотий ланцюжок

Як минуло 12 та 13 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 та 13 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 55 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12 липня, 10:52. Переяслав. У сервісному центрі повідомили, що чоловік звернувся для перереєстрації авто. Після перевірки виявили, що автомобіль у розшуку. Правоохоронці опитали власника, провели огляд та вилучили транспортний засіб.

11:20. Виповзки (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилася, що невідомий їй чоловік представився “знахарем” та шахрайським чином заволодів її золотим ланцюжком. За цією справою поліціянти відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

16:28. Переяслав. Заявниця повідомила, що на її банківський рахунок оформили кредит на 32 тисячі 050 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

13 липня, 12:03. Вінинці (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між авто Renault та комбайном. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19:39. Переяслав. Поліції повідомили, що чоловік заправив авто пальним, не розрахувався та поїхав. Згодом стало відомо, що він повернувся та заплатив.

19:43. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що шахрайка через Facebook заволоділа її 40 тисячами гривень. За цією справою триває перевірка.

20:04. Лецьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що шахраї заволоділи її 16 тисячами гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Соснові (Студениківська ТГ), Стовп’ягах (Дівичківська ТГ), Дівичках (Дівичківська ТГ), Сомковій Долині (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 13 липня у Переяславі на перехресті авто збило велосипедистку. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору