ЖИТТЯ

Погода на 20 липня: у Переяславі зранку буде сонячно, а ввечері – гроза

У Переяславі буде і сонце, і дощ. Максимальна температура – 27 градусів.

У четвер, 20 липня, у Переяславі зранку буде сонячно, вдень – хмарно з просненнями, ввечері можлива гроза. Опади – 0,3 мм. Мінімальна температура повітря буде вранці – 17 градусів тепла. Максимальна після обіду – 27 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 46 та 89 відсотками протягом доби. Тривалість дня 20 липня – 15 годин 47 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:05, а захід – о 20:55.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1936 році – 34,6 градуса тепла, а найнижчу в 1907-му – 8,8 градуса тепла.

Народні прикмети:

У давнину в цей день наставав час затяжних дощів, що, у свою чергу, псувало сіно. Наші пращури наставляли: “Згребеш сіно до купи, так і не страшись хмари”. Наші пращури помітили: який буде цей день, такий буде і листопад.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору