ЖИТТЯ

Погода на 23 липня: у Переяславі буде хмарно з проясненнями

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 24 градуси.

У неділю, 23 липня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Після обіду можливий невеликий дощ. Мінімальна температура повітря буде вранці – 15 градусів тепла. Максимальна пообіді – 24 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 50 та 96 відсотками протягом доби. Тривалість дня 23 липня – 15 годин 40 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:10, а захід – о 20:50.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2001 році – 34,8 градуса тепла, а найнижчу в 1904-му – 5,8 градуса тепла.

Народні прикмети:

23 липня відзначають день преподобного Антонія Печерського. У минулі часи помітили: якщо в цей день буде глухий грім – до тихого дощу, а якщо грім гучний, можна чекати на зливу. З давніх часів до нас дійшло цінне зауваження для рибалок: якщо грім у пісний день (середа і п’ятниця) – у рибалок буде хороший улов риби.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору