ЖИТТЯ

Погода на 30 липня: у Переяславі надвечір буде 26 градусів

У Переяславі буде переважно сонячно. Максимальна температура – 26 градусів.

У неділю, 30 липня, у Переяславі буде переважно сонячно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 16 градусів тепла. Максимальна ввечері – 26 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 57 та 96 відсотками протягом доби. Тривалість дня 30 липня – 15 годин 21 хвилина. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:19, а захід – о 20:40.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1936 році – 39,4 градуса тепла, а найнижчу в 1904-му – 8,7 градуса тепла.

Народні прикмети:

30 липня відзначають день пам’яті великомучениці Марини (Маргарити). У цей час можна спостерігати зорі з пазорями (блакитними спалахами блискавиць). Як правило, липень відходить з грозами. Не даремно у ці дні спостерігали за погодою: за народною прикметою, осінь буде такою, як два останніх дні липня.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору