ЖИТТЯ

Погода на 13 серпня: у Переяславі ввечері буде 26 градусів

У Переяславі буде переважно сонячноМаксимальна температура – 26 градусів.

У неділю, 13 серпня, у Переяславі буде переважно сонячно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде зранку – 16 градусів тепла. Максимальна ввечері – 26 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 46 та 73 відсотками протягом доби. Тривалість дня 13 серпня – 14 годин 37 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:40, а захід – о 20:17.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1946 році – 34,4 градуса тепла, а найнижчу в 1928-му – 8,6 градуса тепла.

Народні прикмети:

13 серпня відзначають день пам’яті праведника Євдокима. У народі цей день називали Євдокимовий запуст, оскільки з 14 серпня починається Успенський піст. У минулі часи наші пращури слідкували на Євдокима за сходом сонця: якщо воно при сході яскраво-червоне і незабаром ховається у хмари – можна чекати дощу.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору