ЖИТТЯ

На базарі у Переяславі продавець слухав російську музику: на нього поскаржилися в поліцію

Як минуло 20 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 20 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:32. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що на базарі продавець слухає російську музику. Згодом повідомила, що наряду поліції не потребує, оскільки у ситуації розібрались самостійно.

17:06. Переяслав. Жінка повідомила, що її сусід палить сміття на городі, через це виникло сильне задимлення та немає чим дихати. Коли правоохоронці прибули на місце події, вогонь вже погасили. Поліцейські провели профілактичну бесіду.

21:40. Переяслав. Медики сповістили, що до реанімаційного відділення потрапив хлопець 2008 р.н. у алкогольній комі. Зараз життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

21 серпня, 0:53. Переяслав. Дівчина повідомила, що її п’яний вітчим б’є матір. На місці події двері до будинку правоохоронцям ніхто не відчинив.

Нагадаємо, що 19 серпня на Переяславщині чоловік поскаржився поліції, що хтось косить на полі його сіно. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору