Салат капрезе – класика італійської кухні. Спробуйте приготувати.
Салат капрезе вважається однією із найпопулярніших страв-закусок італійської кухні. Він і названий на честь одного з наймальовничіших італійських островів – Капрі. Приготований із помідорів, моцарели та базиліку він символізує кольори національного прапора Італії. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 4 помідори
- 300 г моцарелли
- 3 стебла зеленого базиліку
- 4 столові ложки оливкової олії
- сушений орегано
- чорний мелений перець
- сіль
Приготування:
- Помідори і базилік вимийте та обсушіть.
- Помідори наріжте кружальцями завтовшки 0,5 см. Так само наріжте моцарелу.
- На тарілці розкладіть по колу помідори, чергуючи їх з моцарелою перемежовуючи листочками базиліку.
- Готовий салат посоліть, поперчіть, приправите орегано і полийте оливковою олією.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.