ЖИТТЯ

Погода на 27 серпня: у Переяславі температура триматиметься біля 30 градусів

У Переяславі буде сонячно. Максимальна температура – 31 градус.

У неділю, 27 серпня, у Переяславі вдень буде сонячно, а ввечері – хмарно з проясненнями. Мінімальна температура повітря буде зранку – 20 градусів тепла. Максимальна пообіді – 31 градус вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 51 та 91 відсотком протягом доби. Тривалість дня 27 серпня – 13 годин 49 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:00, а захід – о 19:51.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1943 році – 33,3 градуса тепла, а найнижчу в 1973-му – 6,4 градуса тепла.

Народні прикмети:

У цей день вшановують пам’ять пророка Міхея. Наші пращури помітили: якщо у цей день тихий вітер, то осінь буде ясною. А ось якщо Міхей з бурею – до непогожого вересня. В минулі часи у цей день спостерігали за журавлями: якщо вони вже відлітають до теплих країв, то до середини жовтня мороз буде, а якщо ні – то зима пізніше прийде.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору