ЖИТТЯ

На Переяславщині автомобіль збив велосипедиста на смерть

Як минуло 28 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 28 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:00. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що біля магазину неадектно поводиться чоловік – все трощить. Правоохоронці зібрали матеріали, проводять перевірку.

15:07. Семенівка (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на трасі біля села авто SsangYong збило велосипедиста 1979 р.н., який перетинав дорогу. Постраждалого госпіталізували до лікарні, де той від отриманих травм помер. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Заподіяння смерті потерпілого або завдання тяжких тілесних ушкоджень).

16:05. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що 18 серпня замовила через інтернет дитячий квадроцикл, внесла повну оплату 20 тисяч 434 гривні, але товар досі не отримала. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

19:31. Переяслав. Чоловік повідомив, що хтось викрав з магазину 60-70 тисяч гривень. Правоохоронці зібрали матеріали, триває перевірка.

21:38. Переяслав. Медики повідомили, що дитина 2022 р.н. перевернула на себе каструлю з окропом. Її госпіталізували до хірургічного відділення з опіком обличчя, руки, стопи 1-2 ступеня. У батьків поліціянти відібрали пояснення, триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Помоклях (Ташанська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 27 серпня у Переяславі побили чоловіка та забрали у нього сумку з грошима. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору