ЖИТТЯ

Погода на 6 вересня: у Переяславі зранку буде лише 12 градусів

У Переяславі надвечір буде хмарно. Максимальна температура – 25 градусів.

У середу, 6 вересня, у Переяславі зранку буде хмарно з проясненнями, опівдні – сонячно, а пообіді – хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде зранку – 12 градусів тепла. Максимальна вдень – 25 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 41 та 86 відсотками протягом доби. Тривалість дня 6 вересня – 13 годин 13 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:15, а захід – о 19:29.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1891-му та 2008 роках – 29,8 градуса тепла, а найнижчу в 1998-му – 5,1 градуса тепла.

Народні прикмети:

6 вересня вшановують пам’ять святого Євтихія. З давніх часів до нас дійшло таке спостереження, що зазвичай цей день тихий і безвітряний. Але якщо все ж таки розпочнеться дощ – буде суха осінь; сніг добре землю вкриє, а навесні вчасно зійде.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору