Запечена скумбрія – дуже корисна страва. Спробуйте приготувати.
Дієтологи кажуть, що скумбрія – одна з найкорисніших риб. У ній міститься багато вітаміну Омега-3, який покращує обмін речовин, нормалізує травлення, зміцнює волосся і нігті. Щоб її приготувати у духовці знадобиться мінімум інгредієнтів, а в результаті ви отримаєте дуже ніжну та ароматну страву. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- одна скумбрія
- одна ріпчаста цибулина
- один лимон
- 2 ст. л. майонезу
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- Скумбрію вимийте, очистіть від нутрощів.
- Лимон наріжте кружечками, а цибулю – півкільцями.
- Рибу без голови всередині і зовні натріть майонезом, змішаним із сіллю та перцем.
- Фольгу розстеліть у два шари, викладіть “подушку” з цибулі, а зверху розмістіть рибу, всередину якої покладіть лимон.
- Фольгу загорніть”човником” і помістіть у форму для запікання.
- Готуйте запечену скумбрію у фользі 30 хвилин при 200 °C.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.