ЖИТТЯ

У Переяславі провели першість з міні-футболу до Дня фізичної культури і спорту

До Дня фізичної культури і спорту в Переяславському ЦПТО провели першість з міні футболу.

8 вересня, у Переяславському Центрі професійно-технічної освіти до Дня фізичної культури і спорту в Україні провели першість з міні-футболу серед студентів І-ІІІ курсів. На змагання з’явилися 13 команд, а ігри провели за олімпійською системою. Про це повідомили на сайті міської ради, передає Інформатор.

До 1/4 змагань потрапила команда 21 групи навчального закладу (електромонтери І курс) перемігши всіх аутсайдерів. Вона ж перемогла у 1/4 і 1/2 та вийшла до фіналу, де тільки по пенальті програла переможцям абсолютної першості 20 групі (трактористи ІІ курс).

Команда переможців – Пивовар Олександр – капітан, Леонід Потупа, В’ячеслав Ткачук, Артур Данько, Олександр Боровик. Їх нагородили грамотами та перехідним кубком.

Організаційний комітет, на чолі з керівником фізвиховання Миколою Ткаченком, також визначив найтехнічніших гравців турніру. Ними стали Ростислав Артюхов, Станіслав Горбовий, Олексій Олефіренко, яких також нагородили грамотами.

Нагадаємо, що ми повідомляли, як склали мультипредметний тест школярі Переяславщини. Рейтинг закладів дивіться тут.

Фото: сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору