Арахісова паста – дуже простий та смачний десерт. Спробуйте приготувати.
Арахісова паста – прекрасний компонент для приготування смачних і корисних страв. Цей продукт відрізняється вишуканим смаком і ніжною консистенцією, а головне, що готується він із простих інгредієнтів. Він може стати чудовим варіантом дуже швидкого сніданку, який зарядить швидкими вуглеводами і надовго позбавить від почуття голоду. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 350 г арахісу
- 1 ст. л. рослинної олії
- 1 ст. л. цукру
- 1/4 ч. л. солі
Приготування:
- Арахіс підсмажте на сковорідці. Можна використати мікрохвильовку або духовку. Слідкуйте за тим, щоб арахіс не підгорів. Якщо використовуєте духовку – готуйте при 200 градусах 20 хвилин.
- Візьміть готовий арахіс і перемістіть в чашу блендера. Додайте рослинну олію, сіль і цукор. Добре збийте суміш, поки не утвориться горіхова паста.
- Отриману пасту перекладіть в банку і подавайте разом з печивом або тостами.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.