ЖИТТЯ

У День міста жителів Переяслава привітав Зразково-показовий оркестр Збройних сил України

У Переяславі виступив Зразково-показовий оркестр Збройних сил України. Як це було?

16 вересня у Переяславі відзначили День міста, його 1116-ту річницю. З цієї нагоди надвечір у парку імені Тараса Шевченка для місцевих жителів виступив Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних сил України під керівництвом художнього керівника, полковника Ігоря Биковського. Про це повідомляє Інформатор.

Аби послухати оркестр та вокалістів – Владиславу Ткаченко, Віталіну Остапчук, Анну Хабарову та Сергія Пеньковця, – у парку зібралося кілька сотень людей. Традиційно для подібних заходів збирали гроші для ЗСУ – всі охочі могли “задонатити” будь-яку суму у скриньку. Друкарня “СКД” продавала книги, а 100% виручених коштів передасть на допомогу захисникам. Концертна програма тривала півтори години.

Цього вечора звучали найрізноманітніші пісні та мелодії: “Океан Ельзи”, “Скрябін”, Володимир Івасюк, “Ой у лузі”, “Як у нас на Україні”, Billie Eilish, “Байрактар”, “Russia, Good Bye”, “Цей сон”, “Я – Україна” та інші. Також протягом всієї програми учасники оркестру активно взаємодіяли з глядачами: разом співали пісні, запрошували дітей до танцю. На завершення символічно виконали Гімн України.

Соліст Сергій Пеньковець розповів, що під час повномасштабної війни оркестр дав десятки концертів у різних куточках країни та на фронті, в окопах та бліндажах для військових.

Наприкінці заходу міський голова Переяслава Вячеслав Саулко разом з начальником міського відділу культури і туризму Валентином Шуткевичем відзначили оркестр подякою та подарунками, солісткам вручили квіти.

У Переяславі виступив зразково-показовий оркестр Збройних сил України

Лунали найрізноманітніші композиції

Концертна програма тривала півтори години

На заході збирали кошти для ЗСУ

Солісти гурту активно взаємодіяли з глядачами

Можна було почути пісні “Скрябіна”, “Океан Ельзи” та Володимира Івасюка

Діти активно танцювали

Завітали кілька сотень переяславців

Оркестру вручили подяку та подарунки

Солісткам подарували квіти

“Моє серце б’ється в ритмі ЗСУ”

Нагадаємо, що 16 вересня у Переяславі також провели урочистості до Дня міста. Як це було, дізнавайтесь за посиланням.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору