Картопля з грибами, запечена в гарбузі, – дуже оригінальна страва. Спробуйте приготувати.
Ця страва дуже проста і незвичайна водночас. Окрім оригінальності, вона має і велику користь, адже гарбуз – скарбниця вітамінів та мінералів. Процес її приготування досить легкий і не займе багато часу. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 3 великі картоплини
- 400 г будь-яких грибів
- 1 великий гарбуз
- 1 ріпчаста цибулина
- рослинна олія
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Картоплю із грибами наріжте і обсмажте на сковорідці з цибулею і сіллю до напівготовності.
- З гарбуза обережно зріжте верхівку (отвір повинен бути не дуже великим) і залиште її в якості кришки.
- Відокремте м’якоть і ретельно промийте гарбуз всередині та зовні.
- Складіть обсмажену картоплю з грибами в гарбуз, закрийте “кришкою” і помістіть у духовку.
- Випікайте близько 40 хвилин при 180 °C, поки гарбуз не стане м’яким.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.