ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: запечіть у гарбузі картоплю з грибами

Картопля з грибами, запечена в гарбузі, – дуже оригінальна страва. Спробуйте приготувати.

Ця страва дуже проста і незвичайна водночас. Окрім оригінальності, вона має і велику користь, адже гарбуз – скарбниця вітамінів та мінералів. Процес її приготування досить легкий і не займе багато часу. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 3 великі картоплини
  • 400 г будь-яких грибів
  • 1 великий гарбуз
  • 1 ріпчаста цибулина
  • рослинна олія
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Картоплю із грибами наріжте і обсмажте на сковорідці з цибулею і сіллю до напівготовності.
  2. З гарбуза обережно зріжте верхівку (отвір повинен бути не дуже великим) і залиште її в якості кришки.
  3. Відокремте м’якоть і ретельно промийте гарбуз всередині та зовні.
  4. Складіть обсмажену картоплю з грибами в гарбуз, закрийте “кришкою” і помістіть у духовку.
  5. Випікайте близько 40 хвилин при 180 °C, поки гарбуз не стане м’яким.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору