ЖИТТЯ

Смертельна ДТП на Переяславщині: після зіткнення Toyota з трактором загинули двоє військових

На Переяславщині сталася смертельна ДТП. Легковик зіткнувся з трактором.

18 вересня близько 12:20 на автодорозі із Переяслава до Ташані біля Шевченкового (Ташанська ТГ) сталась серйозна ДТП. Авто Toyota зіткнулося з трактором Case. Водій та пасажир легковика загинули. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Правоохоронці встановили, що водій 1985 р.н. автомобіля Toyota не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з трактором Case під керуванням чоловіка 1981 р.н. Унаслідок аварії пасажир авто 1986 р.н., військовослужбовець ЗСУ, загинув на місці. Водія авто, також військового, з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до реанімаційного відділення Переяславської БЛІЛ, де він невдовзі помер.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило до загибелі кількох осіб).

Нагадаємо, що 18 вересня у Переяславі авто зіткнулося із електроскутером. Деталі – тут.

Фото надали у ДСНС

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору