Салат із тунцем – це смачно та поживно. Спробуйте приготувати.
Однією з найбільш популярних рибних закусок є салат із тунцем, помідором і яйцем. Головна причина цього криється в м’ясі – основному інгредієнті, що ідеально підходить для салатів, – воно жирне і не має дрібних кісток. А овочі гармонійно доповнюють цей смак. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 банка консервованого тунця
- 2 помідори
- 2 курячі яйця
- 10 листочків базиліку
- 200 г листя салату
- 2 ч. л. кунжуту
Приготування:
- Ретельно промийте під проточною водою салатні листя і помідори. Відкрийте баночку з тунцем та злийте зайву рідину або олію.
- Наріжте помідори невеликими шматками, а листя салату порвіть руками і покладіть на приготований посуд для салату.
- Зверху розкладіть помідори, а на них – шматочки тунця і базилік.
- Відваріть яйця, розріжте навпіл та додайте до салату.
- У кінці за бажанням полийте салат лимонним соком або оливковою олією і посипте кунжутом.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.