Смачні та ароматні бельгійські вафлі – відмінний десерт. Спробуйте приготувати.
Зовні бельгійські вафлі хрусткі, а всередині м’які. Подавати їх можна у різних варіантах: з різноманітними сиропами, шоколадним соусом, медом, згущеним молоком, морозивом, джемом, варенням, бананами або ягодами. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 200 г борошна
- 120 г вершкового масла
- 80 г цукру
- 2 курячі яйця
- 150 мл молока
- 10 г ванільного цукру
- 1 ч. л. розпушувачу
Приготування:
- Розм’якшене масло розітріть з цукром, вбийте яйця, розмішайте.
- Всипте борошно та розпушувач, розмішайте. Влийте тепле молоко та ще раз перемішайте.
- Тісто за консистенцією має бути як густа сметана. Залишите його на столі на 15 хвилин.
- Розігрійте вафельницю. На пластини маленьким ополоником налийте тісто. Випікайте вафлі до виключення індикатора або близько 4 хвилин.
- Подавайте бельгійські вафлі гарячими.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.