ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте стейк з цвітної капусти

Стейк з цвітної капусти у духовці – надзвичайно цікава та дуже смачна страва. Спробуйте приготувати.

Якщо ви хочете скуштувати якусь цікаву ресторанну страву із простих інгредієнтів – цей рецепт для вас. Він приємно дивує своєю простотою та цікавим смаком. Ця страва корисна, пряна та дуже поживна, адже цвітна капуста містить багато вітамінів та клітковини. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 качан цвітної капусти
  • 1 ч. л. паприки
  • 1 ч. л. меленого коріандру
  • 4 зубчики часнику
  • 80 г сиру пармезан
  • 160 г сиру моцарела
  • 6 ст. л. олії
  • 1 ч. л. солі

Приготування:

  1. Капусту наріжте товщиною по 2 – 2,5 сантиметри. Шматочки, які не будуть схожі на стейк використовуйте також.
  2. В мисці поєднайте подрібнений часник, спеції та олію. Змастіть одну сторону капусти маринадом та паніруйте в тертому пармезані.
  3. Викладайте пармезаном на пергамент. Змастіть інший бік капусти маринадом та посипте тертою моцарелою.
  4. Розігрійте духовку до 160 – 170 градусів та запікайте 25 – 30 хвилин.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору