ЖИТТЯ

Погода на 31 жовтня: у Переяславі буде 19 градусів тепла

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 19 градусів.

У вівторок, 31 жовтня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 12 градусів тепла. Максимальна вдень – 19 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 62 та 83 відсотками протягом доби. Тривалість дня 31 жовтня – 9 годин 52 хвилини. Завтра день буде на 4 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:40, а захід – о 16:34.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1926 році – 20,5 градуса тепла, а найнижчу в 1920-му – 17,8 градуса морозу.

Народні прикмети:

З цього дня світловий день значно скорочується. Довжина дня не перевищує 9 годин. Наші пращури 31 жовтня заглядали у криниці, щоб дізнатись погоду на найближчий час: перед морозом вода у криницях і річках підіймається, перед дощем – опускається.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору