ЖИТТЯ

На Переяславщині горів житловий будинок: гасити пожежу приїхали рятувальники із двох міст

На Переяславщині сталася пожежа. Горів будинок.

31 жовтня о 8:42 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння приватного будинку в Пристромах (Студениківська ТГ) на вулиці Травневій. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ із Переяслава у складі 3 осіб та одне відділення 25-ї ДПРЧ із Березані. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 9:06 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить перестінок на площі 2 кв. метри у приватному житловому будинку. Сам будинок розміром 6х7 кв. метрів, цегляний, із шиферною покрівлею.

Локалізували пожежу о 9:16, а ліквідували о 9:33 на площі 2 кв. метри. Вогонь пошкодив перестінок кімнати, але будинок врятували. Ніхто не постраждав. Причини загоряння та збитки встановлюють.

Нагадаємо, що цього ж дня на Переяславщині згорів житловий будинок. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору