Глазуровані сирки – легкий та смачний десерт. Спробуйте приготувати.
Ніжні домашні сирки у шоколадній глазурі – це десерт, який сподобається кожному. Готуються вони дуже легко та просто. А головне, це не забирає багато часу. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти для сиркової маси:
- 250 г сиру 5% жирності
- 80 г вершкового масла
- 50 г цукрової пудри
Для глазурі:
- 50 г шоколаду
- 25 г вершкового масла
Приготування:
- Розм’якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою до утворення світлого крему, додайте сир і змішати все міксером до однорідної маси.
- Змоченими у воді руками сформуйте із сирної маси кульки (це будуть цукерки) або ковбаски (шоколадні батончики) і викладіть на тарілку. Кульки відправте у холодильник на годину.
- Приготуйте глазур. У мисочку поламайте шоколад і додайте масло. Миску поставте на каструлю з кип’яченою водою. Розмішуйте шоколад із маслом до однорідної маси.
- Охолоджені сирки облийте глазур’ю і поставте у холодильник, поки не застигне шоколад.
- Страву можна прикрасити апельсинами, полуницею або обсипати сирки “снігом” із цукрової пудри.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.