“Кораблики” з салом – просто та ситно. Спробуйте приготувати.
Найчастіше, з примітивних продуктів, які є практично на будь-якій кухні, можна приготувати оригінальну і смачну закуску. Така страва підійде як на святковий стіл, так і у звичайний будній день. Закуска “Кораблики” з салом готується дуже просто та швидко. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 5 картоплин
- 3 цибулини
- 200 г сала
- сіль перець за смаком
Приготування:
- Кожну картоплину розріжте навпіл.
- Сало наріжте товщиною близько 1 см.
- На кожну половинку картоплі покладіть шматочок сала та кільце цибулі, посоліть та поперчіть.
- Викладіть все у форму та щільно накрийте фольгою.
- Запікайте у духовці 60 хвилин при температурі 220 градусів.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.