ЖИТТЯ

На Переяславщині на турнірі з мініфутболу зібрали 23 тисячі 500 гривень для захисника України

У Великій Каратулі провели турнір з мініфутболу. Зібрали гроші на ЗСУ.

19 листопада на спортивному майданчику гімназії Великої Каратулі (Переяславська ТГ) провели благодійний турнір з мініфутболу на підтримку Збройних сил України. Взяли участь 6 команд із Переяславщини. Загалом зібрали 23 тисячі 500 гривень, із них 13 тисяч 500 – внесок команд та донати вболівальників, по 5 тисяч пожертвували депутати міськради Переяслава Олександр Пасічник та Григорій Порало. Всі ці гроші перерахували на збір на автомобіль для переяславського футболіста, який зараз служить у ЗСУ, Сергія Годунка. Про це Інформатору розповів організатор турніру, голова федерації футболу Переяславщини Владислав Столяренко.

Перемогу в турнірі здобула переяславська команда BOSS. Друге місце посів “Переяслав”, а третє – дівичківський “Дніпро”. Переможці отримали символічний кубок та тубус від снаряду для гаубиці М777. Депутати міськради, які допомогли у зборі коштів, також отримали від Сергія Годунка в подарунок такі тубуси.

Збір на автомобіль для виконання бойових завдань підрозділу Сергія Годунка триває. Ви також можете до нього долучитися:

 

 

 

Нагадаємо, що нещодавно гирьовики із Переяславщини гідно виступили на турнірі пам’яті загиблих героїв. Результати – за посиланням.

Фото надав Владислав Столяренко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору