ЖИТТЯ

Погода на 21 листопада: у Переяславі зранку буде мороз

У Переяславі зранку буде сонячно, а потім хмарноМінімальна температура – 3 градуси морозу.

У вівторок, 21 листопада, у Переяславі зранку буде сонячно, а потім хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 3 градуси морозу. Максимальна вдень – 0 градусів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 70 та 92 відсотками протягом доби. Тривалість дня 21 листопада – 8 годин 47 хвилин. Завтра день буде на 2 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:15, а захід – о 16:05.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1926 році – 16,1 градуса тепла, а найнижчу в 1921-му – 13,6 градуса морозу.

Народні прикмети:

1 листопада вважається рубіжною датою – з цього дня “зима встає на ноги”. У народі помітили: якщо цього дня з’являвся іній, то чекали великого снігу; якщо день починався туманом – на відлигу; а ясна погода – до майбутньої морозної зими.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору