ЖИТТЯ

На Переяславщині автомобіль злетів у кювет та розбився: водій – у реанімації

На Переяславщині сталась ДТП. Авто злетіло у кювет.

3 грудня близько 23:45 на автодорозі із Переяслава до Ташані біля Шевченкового (Ташанська ТГ) сталася ДТП. Авто ВАЗ-2110 з’їхало у кювет та зіткнулося з деревом. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Правоохоронці встановили, що водій 1984 р.н. не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої обстановки, через це з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП водія та пасажира 2004 р.н. затиснуло в автомобілі. Їх деблокували працівники ДСНС. Після цього постраждалих госпіталізували до Переяславської БЛІЛ.

Водій потрапив до реанімаційного відділення із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, внутрішньою кровотечею, можливим переломом хребта та алкогольним сп’янінням. Пасажира госпіталізували до травматологічного відділення із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм коліна, підозрою на алкогольне сп’яніння.

Правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої  тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що 1 грудня на Переяславщині зіткнулися ВАЗ-2111 та Toyota RAV4, пасажирка потрапила до лікарні. Деталі – тут.

Фото надали у ДСНС

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору