Лимонне печиво – цікаве поєднання смаків. Спробуйте приготувати.
Печиво із соком та цедрою лимона має привабливий вигляд і дуже ніжний смак з легкою кислинкою. Ця випічка з цитрусовим ароматом стане прекрасним доповненням до чаю. Печиво з лимоном готується дуже просто і з доступних продуктів. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 60 г вершкового масла
- 1 яєчний білок
- 100 г цукру
- 1 лимон
- 160 г борошна
- 30 г кукурудзяного крохмалю
Приготування:
- Вершкове масло збийте з цукром, додайте білок і збийте до пишності.
- З лимона зніміть цедру і натріть на тертці. Додайте в тісто 1 ч. л. цедри і 3 ч. л. вичавленого лимонного соку.
- До маси додайте крохмаль і борошно, замісіть м’яке тісто.
- Сформуйте печиво і приплюсніть його.
- Викладіть печиво на встелене пергаментом деко і випікайте при 180 градусах 10-15 хвилин. Печиво не повинно зарум’янитися.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.