ЖИТТЯ

На Переяславщині сталась смертельна ДТП: після зіткнення вантажівки та Mazda загинули двоє чоловіків

На Переяславщині сталася смертельна ДТП. Після зіткнення вантажівки та легковика загинули двоє чоловіків.

22 грудня близько 19:30 на трасі Бориспіль-Дніпро, поблизу села Хоцьки (Циблівська ТГ) сталася смертельна ДТП. Авто Mazda зіткнулося з вантажівкою Mercedes-Benz. У результаті аварії водій та пасажир легковика загинули на місці. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Правоохоронці встановили, що водій 1987 р.н. житель Черкас керуючи автомобілем Mazda не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою Mercedes-Benz під керуванням військовослужбовця ЗСУ 1978 р.н. Унаслідок аварії водій та пасажир легкового автомобіля загинули на місці. З водієм вантажівки все гаразд.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що 21 грудня на Переяславщині автомобіль збив 41-річного чоловіка, він загинув на місці. Детальніше – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору