ЖИТТЯ

Поліції повідомили, що зранку хтось проник до закладу відпочинку в Переяславі

Як минуло 24 та 25 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 24 та 25 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 42 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

24 грудня, 12:45. Переяслав. Поліції повідомили про затримання неповнолітнього, який викрав товару на 239 гривень. Заявниця додала, що раніше він вчиняв крадіжку на 1 тисячу 300 гривень. Згодом надійшло повідомлення, що претензій немає, адже викрадене відшкодували.

12:48. Переяслав. Заявник повідомив, що у його припарковане авто Ford C-Max в’їхав Renault Duster. За цим фактом триває перевірка.

18:29. Переяслав. Надійшло повідомлення, що побилися двоє чоловіків. Одного з них госпіталізували до лікарні із забійною раною м’яких тканин, також лобної та тім’яної ділянки голови. Зрештою правоохоронці встановили, що чоловік був у нетверезому стані, а ушкодження отримав із власної необережності.

25 грудня, 19:21. Переяслав. Надійшло повідомлення, що жінка порізала ножем голову свого чоловіка. Правоохоронці встановили, що той отримав тілесні ушкодження з власної необережності: перечепився через поріг та вдарився об стіл.

20:53. Переяслав. Заявниця повідомила, що три тижні тому замовила та заплатила 1 тисячу 395 гривень за постільну білизну. Товар прибув аж 24 грудня, проте він не відповідає замовленню. Тепер продавець ігнорує клієнтку. За цим фактом триває перевірка.

26 грудня, 6:43. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до закладу відпочинку проник чоловік, який все трощить та викрадає майно. Це зафіксували через камери спостереження. Поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 24 грудня у Переяславі в Трубежі знайшли труп 60-річного чоловіка. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору