ЖИТТЯ

У ніч на 31 грудня росіяни випустили по Україні 49 дронів Shahed: які наслідки на Київщині

Росіяни атакували Україну з повітря. Які наслідки на Київщині?

У ніч на 31 грудня російські війська атакували територію України з повітря. Випустили 49 ударних БпЛА Shahed-136/131 із трьох напрямків – мису Чауда (Крим), району Приморсько-Ахтарська та Курської області – рф. Сили ППО збили 21 дрон. Також ворог завдав удару по місту Харків шістьма зенітними керованими ракетами С-300. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

Більшість ударних дронів ворог спрямував по передній лінії оборони, а також по цивільних, військових та інфраструктурних об’єктах прифронтових територій, зокрема на Харківщині, Херсонщині, Миколаївщини та Запоріжжі.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив щодо безпекової ситуації в регіоні: “Внаслідок атаки на одному з об’єктів критичної інфраструктури через падіння уламків виникла пожежа на відкритій території. Її оперативно ліквідували. За оперативною інформацією, потраплянь в об’єкти житлової інфраструктури немає. Жертви та постраждалі відсутні. Оперативні групи продовжують збирати інформацію про наслідки атаки. Навіть напередодні Нового Року ворог продовжує здійснювати терористичні атаки. Тому просимо кожного мешканця області не ігнорувати небезпеку. Під час сигналу повітряної тривоги важливо бути у безпечному місці. Ставтеся до цього відповідально. Не втрачайте пильності”.

Нагадаємо, що українська авіація за добу завдала ударів по 11 районах зосередження ворога. Повне зведення Генштабу ЗСУ читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору