ЖИТТЯ

Погода на 3 січня: у Переяславі йтиме сніг

У Переяславі буде хмарно. Мінімальна температура – 6 градусів морозу.

У середу, 3 січня, у Переяславі буде хмарно, вдень та ввечері йтиме сніг. Опади – 3,5 мм. Мінімальна температура повітря буде вранці – 6 градусів морозу. Максимальна ввечері – 0 градусів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 62 та 95 відсотками протягом доби. Тривалість дня 3 січня – 8 годин 16 хвилин. Завтра день буде на 1 хвилину довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:50, а захід – о 16:06.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1899 році – 6,1 градуса тепла, а найнижчу в 1908-му – 27,7 градуса морозу.

Народні прикмети:

За астрономічним календарем 3 січня Земля перебуває в перигелії, тобто вона розташовується на найменшій відстані від Сонця. Наші пращури помітили: який день 3 січня, таким буде і вересень. Червоне сонце на сході віщує заметіль. Якщо цього дня багато снігу, то можна очікувати хороший урожай хліба, а якщо сніг не вкриє землю, то врожай у цьому році буде бідним.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору