ЖИТТЯ

Хотів перерахувати гроші рідним, але помилився: на Переяславщині чоловік втратив понад 38 тисяч гривень

Як минуло 11 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 11 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:05. Переяслав. Чоловік повідомив, що він зачинився у кімнаті, бо його син буянить та кидається битись. За цим фактом дільничі проводять перевірку.

15:34. Переяслав. Медики сповістили, що до них звернувся чоловік, якого на робочому місці побив колишній працівник підприємства. У нього – забійна рана носа. За цим фактом триває перевірка.

18:25. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що хотів перерахувати 38 тисяч 300 гривень рідним, але при переказі помилився у цифрах рахунку і гроші отримала інша людина, яка відмовилася повертати їх. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

19:13. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік поскаржився, що його набили батько з матір’ю та виганяють з дому. Врешті факт домашнього насильства не підтвердився.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Циблях (Циблівська ТГ) та одну в Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 9 січня жителька Переяслава поскаржилася поліції, що її обікрала внучка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору