Млинцевий торт – ніжний, цікавий та смачний десерт. Спробуйте приготувати.
Млинці – це буденна страва, однак не всі знають, що вони можуть стати основою для дуже смачного десерту – багатошарового млинцевого торта. Цей рецепт пропонує великий простір для фантазій. Адже млинці можна зробити шоколадними або кольоровими за допомогою харчових барвників, а крем для торта може бути вершковим, заварним, шоколадним, фруктовим або сирним. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти для млинців:
- 750 мл молока
- 2 стакани борошна
- 2 яйця
- дрібку ваніліну
Для заварного крему:
- 4 жовтки
- 1 стакан цукру
- 500 мл молока
- 50 г борошна
Приготування:
- Збийте яйця з ваніліном, додайте борошно і молоко. Смажте млинці на добре розігрітій сковороді.
- Для крему змішайте жовтки і цукор, додайте борошно і перемішайте до однорідного стану.
- Кип’ячене гаряче молоко введіть в жовткову масу, швидко розмішуючи.
- Поставте на маленький вогонь, доведіть до загустіння, остудіть.
- Викладіть млинці один на інший, перемазуючи кожен шар заварним кремом. Зверху прикрасьте торт за смаком.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.