Десерт “Зебра” ніжний, ароматний та солодкий. Спробуйте приготувати.
Десерт “Зебра” – багатьом цей смак знайомий ще з дитинства. Ці ласощі готують з легкодоступних інгредієнтів, а приготування займе менше години. У результаті ви отримаєте ніжне сметанково-шоколадне поєднання. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 400 г сметани
- 150 г цукру
- 150 г теплої води
- 20 г желатину
- 2 ст. л. какао
- дрібка ванільного цукру
Приготування:
- Міксером збийте сметану з цукром та ваніліном.
- Желатин залийте водою на 20-30 хвилин, потім розтопіть його в мікрохвильовці.
- Змішайте желатин із сметанковою масою та розділіть на дві частини, в одну додайте какао та змішайте.
- У стакани по черзі залийте біле желе та шоколадне желе, чергуючи допоки не заповниться ємність, та відправте в холодильник до застигання.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.