ЖИТТЯ

Погода на 2 лютого: у Переяславі й надалі триматиметься плюсова температура

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Мінімальна температура – 0 градусів.

У п’ятницю, 2 лютого, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде пізно ввечері – 0 градусів. Максимальна вдень – 4 градуси тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 4-8 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 57 та 92 відсотками протягом доби. Тривалість дня 2 лютого – 9 годин 27 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:24, а захід – о 16:51.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2002 році – 9,3 градуса тепла, а найнижчу в 1929-му – 25,3 градуса морозу.

Народні прикмети:

Наші пращури передбачали погоду на найближче майбутню за завірюхами. Якщо 2 лютого мете, то весь тиждень буде заметіль. Якщо цей день похмурий, то варто очікувати пізніх завірюх. А якщо опівдні було сонце – на ранню весну.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору