ЖИТТЯ

Постріли, ДТП та шахрайство: як минуло 3 лютого для поліції Переяслава

Як минуло 3 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 3 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:22. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що авто в’їхало в дерево. Постраждала жінка, яка має травму руки та голови. Учасники події розібралися самостійно, без допомоги працівників поліції.

10:22. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що його авто марки Audi злетіло у кювет. Відомо, що водій не впорався з керуванням. Матеріали не складалися.

10:38. Горбані (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що натрапила на шахраїв. Вона разом із подругою побачили у Facebook оголошення про влаштування на роботу. Згодом жінкам повідомили, що для працевлаштування потрібно сплатити 699 гривень. Вони надіслали кошти та фото власних особистих документів. Після цього звернулася до поліції. За цим фактом проводиться перевірка.

11:07. Переяслав. Чоловік повідомив, що водій авто Hyundai Sonata їздить містом із порушенням правил дорожнього руху. Правоохоронці пропатрулювали прилеглу територію та авто не виявили.

22:38. Переяслав. Надійшло повідомлення, що авто Volkswagen їздить містом, а його пасажири стріляють в повітря. Пролунало три постріли. За цією справою правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасного випадку): дві у Переяславі та одну у Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 4 лютого у Переяславі біля автостанції авто збило 59-річну підприємицю. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору