Безе – прості та смачні ласощі. Спробуйте приготувати.
Безе – відоме французьке тістечко із запечених збитих яєчних білків і цукру або цукрової пудри. Воно ніжне, хрумке зовні та тягуче, наче нуга, всередині. Для різноманітності до нього додають ванілін, корицю, подрібнені горіхи, какао, кокосову стружку тощо. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 3 яєчні білки
- 180 г цукрової пудри
Приготування:
- Збивайте білки міксером на слабкій швидкості 30 секунд.
- Коли білки почнуть пінитися, збільшіть швидкість до середньої і збивайте до утворення густої білої піни.
- Потім поступово додайте цукрову пудру. Вимкніть міксер і перемішайте основу для безе ложкою.
- Після цього збивайте ще кілька хвилин на високій швидкості. Повинна вийти густа піна однорідної консистенції.
- Розігрійте духовку до 100 градусів. Готову основу викладіть в кулінарний мішок.
- Застеліть деко пергаментним папером і сформуйте на ньому безе. Випікайте 30 хвилин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.