Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте безе

Безе – прості та смачні ласощі. Спробуйте приготувати.

Безе – відоме французьке тістечко із запечених збитих яєчних білків і цукру або цукрової пудри. Воно ніжне, хрумке зовні та тягуче, наче нуга, всередині. Для різноманітності до нього додають ванілін, корицю, подрібнені горіхи, какао, кокосову стружку тощо. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Приготування: 

  1. Збивайте білки міксером на слабкій швидкості 30 секунд.
  2. Коли білки почнуть пінитися, збільшіть швидкість до середньої і збивайте до утворення густої білої піни.
  3. Потім поступово додайте цукрову пудру. Вимкніть міксер і перемішайте основу для безе ложкою.
  4. Після цього збивайте ще кілька хвилин на високій швидкості. Повинна вийти густа піна однорідної консистенції.
  5. Розігрійте духовку до 100 градусів. Готову основу викладіть в кулінарний мішок.
  6. Застеліть деко пергаментним папером і сформуйте на ньому безе. Випікайте 30 хвилин.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.