ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте курячі сердечка в соєвому соусі

Курячі сердечка – дуже корисна, смачна та ніжна страва. Спробуйте приготувати.

Курячі сердечка в соєвому соусі – традиційна закуска китайської кухні. Вони дуже корисні, адже є хорошим джерелом білка, вітамінів групи В, цинку і заліза, а також кобальту, міді та фосфору. Готується страва із простих інгредієнтів, а головне – дуже швидко. Також вона добре поєднується із будь-яким гарніром та овочами. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих сердечок
  • 300 г ріпчастої цибулі
  • 100 мл рослинної олії
  • сіль та мелений перець за смаком
  • 2 лаврових листка
  • 5-6 горошин чорного перцю
  • 200 мл соєвого соусу
  • 70 мл меду
  • 3-4 зубчики часнику

Приготування:

  1. Сердечка промийте та відділіть зайве. Обсмажте їх на олії до золотистої скоринки.
  2. Як тільки сердечка підрум’яняться, додайте на сковороду дрібно нарізану цибулю, перець та лавровий лист.
  3. В жодному разі не соліть страву. Річ у тім, що соєвий соус, в якому будуть тушкуватися сердечка, досить солоний.
  4. Смажте сердечка на середньому вогні 7-10 хвилин під закритою кришкою.
  5. Через 10 хвилин, коли цибуля стане м’якою, відправте в сковороду соєвий соус та мед. Все ретельно перемішайте до повного розчинення меду.
  6. Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте сердечка під закритою кришкою 20-25 хвилин. Якщо соус уварився – додайте 100-150 мл води, аби страва не підгоріла.
  7. За 10 хвилин до готовності додайте дрібно нарізаний часник.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору