ЖИТТЯ

Погода на 29 лютого: у Переяславі буде хмарно з проясненнями

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Мінімальна температура – 1 градус тепла.

У четвер, 29 лютого, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 1 градус тепла. Максимальна вдень – 8 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 72 та 94 відсотками протягом доби. Тривалість дня 29 лютого – 11 годин 2 хвилини. Завтра день буде на 4 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:35, а захід – о 17:37.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2000 та 2008-му роках – 6,6 градуса тепла, а найнижчу в 1952-му – 17,9 градуса морозу.

Народні прикмети:

29 лютого здавна вважається самим нещасливим днем. У цей день наші пращури не працювали, намагались не виходити з дому, особливо до сходу сонця. У давнину примітили, якщо собаки катаються – до снігу, а то й до хурделиці.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору