ЖИТТЯ

Погода на 7 березня: у Переяславі температура опуститься до 1 градусу морозу

У Переяславі буде хмарно. Мінімальна температура – 1 градус морозу.

У четвер, 7 березня, у Переяславі протягом всього дня буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 1 градус морозу. Максимальна ввечері – 2 градуси тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 62 та 73 відсотками протягом доби. Тривалість дня 7 березня – 11 годин 27 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:21, а захід – о 17:48.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1995 році – 16,3 градуса тепла, а найнижчу в 1964-му – 24,9 градуса морозу.

Народні прикмети:

На цей день припадає найбільш ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути ранній спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріше за все буде дощовим.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору