ЖИТТЯ

На Переяславщині зіткнулися вантажівка та легковик: одного із водіїв госпіталізували

На Переяславщині сталася ДТП. Легковик зіткнувся з вантажівкою.

9 березня близько 19:37 на 67-му кілометрі траси Бориспіль-Дніпро біля села Циблі (Циблівська ТГ) сталась ДТП. Легковик зіткнувся з вантажівкою. Одного із водіїв госпіталізували. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

За попередніми даними відомо, що водій 1984 р.н., мешканець Чернігівської області, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, рухаючись зі сторони Переяслава у напрямку Черкас, не впорався з керуванням та здійснив виїзд на зустрічну смугу. Таким чином допустив лобове зіткнення з вантажівкою Iveco Stralis під керуванням водія 1982 р.н., який рухався по своїй смузі руху з Черкас у напрямку Переяслава.

Водія легковика деблокували з авто працівники ДСНС. У нього – закрита черепно-мозкова травма, множинні забійні рани обличчя, струс мозку під питанням, садна обличчя та правої кисті руки, забій правого стегна. Його було госпіталізовано до Переяславської БЛІЛ без свідомості. З водієм вантажівки Iveco Stralis все гаразд.

За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, що 8 березня у Переяславі сталася ДТП. Зіткнулися автомобілі Daewoo Lanos та Volkswagen Touareg. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору