ЖИТТЯ

У ніч на 10 березня росіяни випустили по Україні 39 дронів Shahed: які наслідки на Київщині

Росіяни атакували Україну з повітря. Які наслідки на Київщині?

У ніч на 10 березня російські війська атакували територію України з повітря. Ударили 4-ма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині і Донеччині та 39 ударними БпЛА типу “Shahed” із районів – мис Чауда (Крим),  району Приморсько-Ахтарська – рф. Сили ППО збили 35 дронів. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У повідомлені йдеться, що дрони знешкодили за допомогою мобільних вогневих груп ЗСУ, зенітних ракетних підрозділів та авіації. Збити ворожі безпілотники вдалося у межах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Житомирської областей.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що тривога оголошувалася двічі та тривала більше трьох годин. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано. Постраждалі відсутні. В одному з населених пунктів у приватному будинку вибуховою хвилею пошкоджені вікна на другому поверсі. Зазначив, що оперативні служби продовжують роботу щодо фіксації наслідків нічної атаки ворога.

Нагадаємо, що на Новопавлівському напрямку окупанти за добу намагалися прорвати оборону ЗСУ 30 разів. Повне зведення Генштабу читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору