ЖИТТЯ

Погода на 19 березня: у Переяславі буде переважно хмарно, але без опадів

У Переяславі буде переважно хмарно. Мінімальна температура – 2 градуси тепла.

У вівторок, 19 березня, у Переяславі буде переважно хмарно, пообіді – хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вночі – 2 градуси тепла. Максимальна ближче до вечора – 6 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 72 та 97 відсотками протягом доби. Тривалість дня 19 березня – 12 годин 7 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:55, а захід – о 18:08.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1990 році – 20,2 градуса тепла, а найнижчу в 1928-му – 16,4 градуса морозу.

Народні прикмети:

У небі вже можна побачити білого лелеку, який повертається у рідні краї. Також може повертатись і трясогузка, хоча для неї ще зарано. Якщо в цей день хмари швидко й високо пливуть – до гарної погоди.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору