Салат із черемші та редиски – смачний та водночас дуже корисний. Спробуйте приготувати.
Ранньою весною з’являється черемша (дикий часник), яка має антибактеріальні, антибіотичні, антисептичні та інші корисні властивості. Головною перевагою дикого часнику для здоров’я є його ефективність у зниженні кров’яного тиску, а отже, серцевих захворювань та ризику інсульту. Зазвичай черемшу додають у салати, ми ж пропонуємо один із варіантів. Якщо цієї рослини нема під рукою, замінити її можна руколою, зеленим салатом чи навіть пекінською капустою. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 великий пучок, приблизно 150 г черемші (дикого часнику)
- кілька стебел зеленої цибулі
- 1 пучок молодої редиски (10-12 головок)
- 100 г сиру фета
- 3 столові ложки майонезу або сметани
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- У черемші обріжте плодоніжки та добре промийте. Згорніть у пучок та наріжте по ширині на смужки 1-1,5 см.
- Наріжте редиску на невеликі слайси. Зелену цибулю поріжте на довгі тонкі смужки. Фету наріжте кубиками.
- Покладіть все в миску, заправте майонезом або сметаною, посоліть, перчіть й одразу подайте до столу.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.