ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як запекти печериці в беконі

Печериці в беконі – смачне поєднання простих інгредієнтів. Спробуйте приготувати.

Печериці в беконі із сирною начинкою – ідеальна закуска. Перевага цього рецепту в його простоті. Якщо не враховувати сіль та перець, тут лише шість інгредієнтів. Кожен із них має свою індивідуальність, але, якщо з’єднати їх разом, станеться справжній смаковий бум. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 600 г печериць
  • 250 г бекону
  • 1 цибулина
  • 100 г твердого сиру
  • 60 мл вершків
  • 40 г панірувальних сухарів

Приготування:

  1. Ніжки печериць від’єднайте від капелюшків та обсмажте їх разом з подрібленою цибулею.
  2. Потім додайте вершки та панірувальні сухарі, перемішайте і зніміть з вогню.
  3. Твердий сир натріть і покладіть в грибну масу. Посоліть, поперчіть та розмішайте.
  4. Наповніть цією масою капелюшки та загорніть їх у бекон.
  5. Викладіть печериці на змащене олією деко. Запікайте у духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору